Zadaj Pytanie
Za darmo i bez rejestracji!

Holter EKG

Witam, Jestem w trakcie diagnozy nerwicy. Wykonałam Holter EKG ponieważ mam wrażenie nie równej pracy serca. Czy mogłabym… >>

4 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

Zwiększony Potas

Witam. W wynikach krwi potas wyszedł mi o wartości 5.3. Lekarz przepisał leki na obniżenie, hydrochlorothiazidum, pół tabletki… >>

8 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

Wynik

Witam rnWynik Troponiny I-HS rnWynik badania <2,50 ng/l rnZakres referencyjny < 39,59rn Badanie wykonane metodą CLIA,… >>

17 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

Wyniki

Witam rnWynik Troponiny I-HS rnWynik badania <2,50 ng/l rnZakres referencyjny <39,59rn Badanie wykonane metodą CLIA,… >>

10 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

cisnienie

witam Przez 3lata mialem wysokie cisnienie okolo 135/ 85 bralem leki na nadcisnienie ostatnie 2 tygodnie spadlo gorne a… >>

18 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

Palpitacje,szybki puls

Witam. We wrześniu zaczęły mi się palpitacje po wejściu na drabinę kilkustopniową(chociaż wcześniej wchodziłem tysiące razy)… >>

28 Wyświetleń

1 Odpowiedźi

Cholesterol

Witam. Pytanie odnosnie wynikow cholesterolu. Mezczyzna 32 lata. Czy wyniki sa niepokojace? Szczegolnie non HDL? TC= 4.40… >>

19 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

Ubytek przegrody między przedsionkowej

Witam,rnWykryto u mnie ubytek przegrody między przedsionkowej i mam pytanie.rnCzy z taką wadą mogę napić się alkoholu ponieważ… >>

13 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

Pytanie lek polocard a dna moczanowa

Witam!rnCzy lek polocard mogę stosować jeżeli mam dnę moczanową? I czy można go stosować z takimi lekami jak betaserc i… >>

24 Wyświetleń

1 Odpowiedźi

Niskie tętno podczas wysiłku fizycznego

Witam otóż mam taki problem że miałem tętno spoczynkowe średnio w nocy 55 i nagle zaczęło rosnąć do 60 myślałem że to wina… >>

23 Wyświetleń

0 Odpowiedźi

loading...